Jun 30

Brunch & Kortege……

Posted by Eric . Filed under Generel | 6 Comments

I dag var alle de første elbilejer med abonnement til Better Place inviteret til brunch på Nordre Toldbod samt kortegekørsel gennem byen til Gladsaxe med batteriskift på den første batteriskiftestation i Europa.

Da jeg sammen med mine to børn ankom lidt over kl. 10 kunne jeg glædes ved synet af omkring 40 Renault Fluence biler. Jeg må indrømme, at jeg var helt overrasket over hvor mange der var kommet….det var oven i købet en smuk dag, så bilerne glimtede i solskinnet.

Det næste som jeg bed mærke i, var hvor mange børn der var, altså er der jo også rigtig mange børnefamilier, der har taget det fornuftige skridt at investere i en elbil. For børnenes fremtid, går jeg ud fra. Det er helt vild dejligt bekræftende ikke at være den eneste derude, som gerne aktiv vil deltage i at reducere den fuldstændig vanvittige forurening af vores planet, som vi mennesker er i gang med.

Efter vi spiste en god brunch, har fået de obligatoriske t-shirts og andet reklamemateriale (inklusive balloner til børnene, fyldt med helium), lyttede vi til en kort tale af direktøren for Better Place, som stod meget uhøjtidigt på et bord udenfor på parkeringspladsen.

Så blev vi bedt om at stige i vores biler for at køre til Gladsaxe. Mine unger var helt vilde med at køre i kortege. Vi rullede alle vinduer ned og hørte høj musik. Min datter syntes det bedste var at køre bag en kongelig elbil, selvom det kun var chaufføren, der sad i den. Den kongelige elbil, som var den eneste bil i mørkeblå, forlad kortegen så ved paladset og vi andre kørte videre igennem byen. På vejen fik vi meget opmærksomhed, og det har sikkert også været et smukt syn, at se ca. 40 Fluence biler køre efter hinanden forbi rådhuspladsen……vi fik i hvert fald rigtig mange blikke og “thumbs up” tegn fra folkene på gaden :)

Ved ankomst til skiftestationen i Gladsaxe blev der så valgt et par biler ud, som kunne gennemføre et batteriskifte. Nogen var jo kommet lang vej fra, og fordi jeg havde mere end rigeligt strøm på batteriet til at komme hjem, sprang jeg over. Jeg har jo prøvet at skifte mit batteri før….

Jeg fald så i snak med en del andre elbil ejer og tiden gik nok hurtigere for mig end for mine unger. De begyndt langsomt at blive utalmodig (de er 7 og 9 år, og for dem bliver det med at køre en elbil forhåbentlig lige så naturligt, som det var for os at fylde benzin på en tank), og det var kun en venlig dame fra Better Place, som gik rund og delte is ud til børnene, som forhindrede en mindre familiekrise :) Men hvorfor var der egentlig kun is til børn?????

Men der isen var spist og robotterne inde i skiftestationen set var der intet at gøre end at sige pænt tak for i dag og dreje bilen hjemad.

Jeg personligt syntes at det bedste ved arrangementet var, at se hvor mange forskellige folk der har kastet sig ud i elbileventyret, både unge og ældre, børnefamilier, folk fra landet og folk fra byen. Det viser bare, at det rammer bredt, at det ikke bare er en flok sindsyge, men at det her er kommet for at blive……

Resultatet, som ungerne og jeg diskuterede i bilen var, at min datter helt sikkert mest var til den kongelige bil, mens min søn var mest til ballonerne. Og den ene som har overlevet turen blev så herhjemme brugt til at indånde heliumet for at lave sjove stemmer….

Her kan du se nogen billeder fra arrangementet, lavet af Better Place og Jan. Tak til jer :) Billeder af arrangementet …….

Og her kan man så se en lille film af arrangementet: Se filmen.

Tak til alle, der har deltaget i arrangementet i dag. Det er dejligt at se så mange elbiler samlet ét sted :)

Hav’ en god dag,

eric

P.S.: Hvis i har taget nogen gode billeder ved arrangementet, så send dem til mig på elbil@witzgall.dk, så loader jeg dem op her på bloggen……

 


Facebook Twitter Email

This entry was posted on Saturday, June 30th, 2012 at 19:14 and is filed under Generel. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

6 Responses to “Brunch & Kortege……”

 1. Jan Aage Hansen on June 30th, 2012 at 21:39

  Hej Eric

  Tak for en god beskrivelse af den dejlig dag. Better Place’s arrangement med brunch, cruising, batteriskiftestation, dejligt vejr og ikke mindst en masse elbil-familier var meget livsbekræftende. Lad os snart få mange af disse oplevelser også i dagligdagen, hvor vi bliver omgivet af andre familer i elbiler :-)

  Jan

 2. Jan Aage Hansen on July 1st, 2012 at 00:11

  Her er lige et link, hvor der er et enkelt billede fra dagen hvor CEO Johnny Hansen fra Better Place Danmark siger orienterer brunchgæsterne og en lille video hen over Amalienborg Slotsplads :-)
  https://picasaweb.google.com/103322131493217977895/30062012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPqU7tjjw6-69gE&feat=directlink

 3. Eric on July 1st, 2012 at 07:47

  Hej Jan,

  mange tak for billedet, og mange tak for en god dag. Må der komme mange flere :)

  God søndag,
  eric

 4. Eric on July 3rd, 2012 at 15:55
 5. Kasper Beck on July 5th, 2012 at 18:17

  Har i set der også ligger en video af arrangementet på Better Place ‘s hjemmeside?

 6. Eric on July 6th, 2012 at 15:16

  Kære Kasper,

  tak for infoen, jeg har tilføjet et link til blogindlægget :)

  Men her er linken igen: http://video.dk.betterplace.com/video/6506821/better-place-elbilparade-i

  Mange hilsner,
  eric

 
Social links powered by Ecreative Internet Marketing