Jun 20

Elbilholiker…..

Posted by Eric . Filed under Generel | Comments Off on Elbilholiker…..

Her et lille morsomt indlæg fra Jørn Ibsen, som er ligesom mange andre blevet afhængig af at køre i elbil :)

Jeg er elbiloholiker….

For 3 måneder siden røg jeg ud i et misbrug af elbil, da en pusher i Nærum lokkede mig til at prøvekøre en Renault Fluence. Umiddelbart syntes jeg, at det var fint – men efter nogle dage begyndte jeg at ryste over hele kroppen, og måtte simpelthen prøve det igen. Efter andet forsøg var jeg solgt – dette var noget, jeg ikke kunne undvære.

Kort efter kontaktede en BP-pusher mig med masser af tilbud. Gratis opsætning af ladestander, 10% rabat på medlemsskab, 3 måneder gratis – det gjorde min trang endnu større. Jeg købte min elbil, og i løbet af kort tid kørte jeg dagligt, og længere og længere ture med hyggelige batteriskift. Jeg kunne ikke få nok – og jeg lokkede et par af mine venner til at prøve det også! Alle syntes, det var fantastisk. En livsstil.

For en måned siden var der nogen, der gjorde det af med min BP-pusher. Min ladestander blev slukket for 14 dage siden. Pludselig måtte jeg tilbage i den gamle dieselstinker, som ellers var blevet til konebil. Når man drejede startnøglen om, kom der en eksplosionsagtig lyd, og hele vognen rystede ildevarslende. Under kørslen kommer der brummelyde fra motoren, og ved gearskift forværres disse lyde, og det rykker i vognen. På motorvejen skal radioens lydstyrke nærmest fordobles, for at man kan høre noget overhovedet. Det er en 6 år gammel Grand Picasso, som for 3 måneder siden kørte som en drøm – men som i dag er ulidelig, efter jeg er startet på min nye livsstil. Mit humør sank til nulpunktet, det bliver aldrig mere sjovt at køre bil. Mine rystelser begyndte igen, og min appetit forsvandt.

Og så – i går ringede min pusher i Nærum og fortalte, at han havde et ladekabel til mig! Eftermiddagen og natten er gået med at lade op, mens jeg nærmest har siddet på en taburet ved siden af med en tåre i øjenkrogen, og holdt øje med bilens elmåler, mens jeg hviskede beroligende ord til Fluence.

I dag er jeg i elbil til arbejde! Jeg må nok erkende, at jeg aldrig kommer ud af dette misbrug. Jeg vil heller ikke.

/ Jørn Ibsen


Facebook Twitter Email

This entry was posted on Thursday, June 20th, 2013 at 06:37 and is filed under Generel. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

 
Social links powered by Ecreative Internet Marketing