Jun 15

Ens syn forandres……

Posted by Eric . Filed under Generel | 4 Comments

Jeg har kørt en rød Citroen Berlingo i 8 år inden jeg nu er den glade ejer af en sølvgrå Renault Fluence. Selvom jeg altid har været glad for min Berlingo, især fordi den er super praktisk når man har små børn – man kan bare stille en barnevogn ind i bagagerummet uden at klappe den sammen – og fordi den bare er lavet af plastik, så det ikke gør noget, når ungerne maler, spiser, drikker, sviner etc. i bilen, så må jeg dog indrømme, at der nogen gange har været det ene eller andet misunderlige blik på andre biler – især dem der er flade, uden tag og som larmer meget når de gasser op.

Jeg har så altid trøstet mig ved, at jeg har været den fornuftige. Så skulle jeg for et par år siden arbejde sammen med Mads Christensen (ham den rap-kæftede), og han er jo helt vild glad for alt med testosteron, altså også biler. Der jeg så måtte krybe til korset og fortælle om mit ejerskab af en Berlingo, så blev der selvfølgelig grinet lidt, og så kom der den typiske kommentar, at mand der kører Berlingo ingen nosser har. Jeg svarede så straks, at folk der kører Porsche (Mads ejer en af slagsen) må have en lille pik. Så gik resten af dagen selvfølgelig med diskussionen, om det var bedre at have en lille pik, eller ingen nosser. Jeg kan afsløre, at vi ikke rigtig fandt løsningen :) Hvis nogen af jer har den, så lad mig vide……..

I dag var jo en ret dejlig dag, en del solskin, og ikke alt for kold. Det betyder også, at mange små sportsbiler får afmonteret taget. En sådan en af slagsen (en Mercedes, men jeg kan ikke helt huske modellen) kørte så bag mig et stykke tid på motorvejen, og skulle tilfældigvis af ved samme afkørsel. Dette syn i backspejlet på min gamle røde Berlingo ville have fået mig til at være letter misunderlig…..men ikke så i dag. Jeg kunne helt ærligt, og uden den mindste form for misundelse sige til migselv, at det jo nok var mig den her gang, som kørte i den fedeste bil.

Som ens syn dog ændres hen ad vejen :)

Hav’ en god dag,

eric


Facebook Twitter Email

This entry was posted on Friday, June 15th, 2012 at 18:22 and is filed under Generel. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 Responses to “Ens syn forandres……”

 1. Jan Aage Hansen on June 16th, 2012 at 17:51

  Prøv at slukke radioen og rul el-ruderne ned. Det er en nydelse ud af egen indkørsel, på parkeringspladen ved den lokale SuperBrugsen eller cruise i stilhed ved køkørsel. Du har ret Eric, der er ikke noget der slår el-bilen, og så endda en ny flot el-bil til hverdagsbrug.

 2. Eric on June 18th, 2012 at 06:51

  Hej Jan,

  jeg kunne ikke være mere enig med dig :)

  hilsner,
  eric

 3. Kim on June 18th, 2012 at 09:35

  Ja, den er praktisk sådan en Citroën “Børne Container” Berlingo.
  Men det er ikke af lyst, men af nød at man køber sådan en, men selv når min hustru og jeg får 2 børn, så ville vi aldrig købe sådan en.
  Men den er meget praktisk.
  Mænd der ikke køber sådan en frivilligt er under tøflen 😀

 4. Eric on June 20th, 2012 at 07:41

  Hej Kim,

  kan godt forstå din holdning, man scorer ikke i en Berlingo lørdag aften i midtbyen. Men når man har købt sådan en, så er det jo fordi man har scoret allerede :)

  Jeg vil gerne tilstå, at det var faktisk min idée at købe den, fordi jeg ikke gad klappe barnevogen sammen hver gang. Jeg har været rigtig glad for den, og så er den fed at køre på ferie med ungerne med, fordi der er så meget plads…

  Men, efter jeg har haft min Fluence, så skulle jeg lige køre noget stor skrald på affaldspladsen, og der tog jeg selvfølgelig Berlingoen…det føltes som om at køre i en traktor :)

  Mange hilsner,
  eric

 
Social links powered by Ecreative Internet Marketing