om mig og denne blog

Jeg er en af de første private ejer af en 100% elektrisk bil med udskiftelig batteri. Jeg har started den her Blog, fordi jeg gerne vil dokumentere den første tid med min nye elbil.

Intentionen er at give et ærligt billede af, hvad det betyder for en ganske almindelig familie med to børn i alderen af henholdsvis 7 og 9 år, boende i et hus i Nordsjælland.

Min bil er en sølvgrå Renault Fluence ZE (jeg vil egentlig gerne have haft en lidt mere spøjs farve, men desværre kan man kun vælge mellem kedelig og rigtig kedelig – hvorfor er der ingen grøn? Det er jo en grøn bil…..) Og som en af de første køber får jeg den med den store pakke.

Abonnement på strøm og batteri er fra Better Place (de eneste på markedet lige nu, som tilbyder dette system, men det ville være dejligt med konkurrence, så går det hurtigere med infrastrukturen)

Grunden for at anskaffe sådan en bil er hovedsaglig miljømæssige hensyn, og så er det jo også en fed gadget at have….:)

Jeg håber at kunne give et lille indblik i livet med en elbil, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte mig.

En lille teknisk ting: hvis du bruger Gmail, Hotmail eller andre web baserede mail løsninger, så skal du være opmærksom på, at mails fra den her blog kan ende i spam filtret. Derfor er det en god idé, at tillade den her blog i dit mail program, hvis du gerne vil abonnere på bloggen. Du kan gøre det i indstillingerne for spam i dit mail program.

God fornøjelse,

Eric

 

 

 
Social links powered by Ecreative Internet Marketing