Aug 2

Overraskende vej for fast blogger

Posted by Jan Aage Hansen . Filed under Generel | 3 Comments

Hej alle

Fælles historie Better Place konkurs og det der følger

For noget tid siden var jeg lidt irriteret over, at Renault ikke rigtig havde tilbudt noget efter Better Places konkurs. Min hjemmelader var blevet slukket ved fjernbetjening og jeg havde ikke noget ladestik ved siden af, og kunne ikke engang købe et.
Tænk at “Big Brother” sådan kunne slukke for strømmen gennem vægladeren. Havde ellers på forhånd kalkuleret med, at jeg kan køre videre uden batteriskift. Elbilen holdt stille. Vi har nu fået vores forening FDEL, så må vi se hvor vi ender.

Men jeg ville have et ladestik, så jeg blev uafhængig af Better Places konkurs og Renault manglende handlinger. Clever har monopol-høje priser på at lade på ladestandere i f.eks. København. Det ville blive dyrt at køre 78 km hjem fra arbejde hver dag efter opladning til 5,50 eller 3,50 kr./kWh.

Så gik jeg i gang med at finde nogen, der laver ordentlige ladere til rimelige penge. Jeg fandt en hollandsk producent, som gerne ville sælge et ladekabel, som er unikt i forhold til andre med 10A. Men også en 16A lademulighed, som er Fluence maksimale ladestyrke. Ved fælles-køb kunne det blive billigere. Derfor skrev jeg til andre ramte i Google Groups Fluence, som er oprettet efter konkursen og vi blev mere end 10, der bestilte et ladekabel, så prisen kom godt ned.
Producenten havde ikke nogen dansk distributør, så de så gerne at jeg importerede som en virksomhed. Jeg har oprettet en virksomhed og fået et CVR-nr. og står for reklamationsretten. Virksomheden hedder Dansk Elbil Support

Nu har det ene taget det andet. Producenten tilbød, at jeg blev den danske distributør. Jeg sagde ja. Jeg og konen kørte lige en lille omvej forbi deres virksomhed i Holland og hilste på dem den 25. juli 2013. Det er en mindre virksomhed, som producerer alt inden for el-kabler til forskellige brancher. Vi har forhandlet priser m.v.
Nu er jeg Ratio Electric BV’s distributør i Danmark for E-mobility produkter. Jeg har allerede haft de første leveringer til en virksomhed, der selv importerer Renault Zoe’er.

(Nu kommer der noget med kommerciel karakter, som man kan vælge at se bort fra)

Ny hjemmeside med webshop
Jeg har i dag åbent en hjemmeside med webshop, der sælger ladeudstyr til alle elbiler og en guide til køb af elbil. Hvis I skulle have interesse må I gerne kikke og klikke.
Hvis I kan lide siden så tryk også gerne “synes godt om” på forsiden. Hvis der er kommentarer, så skriv det gerne på den tilhørende facebookside

Siden er lavet for den oplysende interesse, som jeg personlig har for at fremme elbilen. Men den er også kommerciel med en webshop og et afsnit for virksomheder.

Håber det lille private initiativ bliver taget godt imod som supplement til resten af elbil verdenen.

Mvh. Jan Aage Hansen

PS. Det er en fuldstændig nede på jorden virksomhed, der ikke investerer mere end den har på bankbogen :-)

Hjemmesiden hedder www.elbilsupport.dk


Facebook Twitter Email

This entry was posted on Friday, August 2nd, 2013 at 20:18 and is filed under Generel. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Overraskende vej for fast blogger”

 1. Carsten on August 2nd, 2013 at 23:05

  Har da allerede besøgt din webshop uden at vide det var dig som stod bag den. Eksemplet med Clio / ZOE er fint! Men faktisk ville Clio’ en blive endnu dyrere end i jeres eksempel. ZOE har nemlig R- link som koster 10000 kr ekstra. Sat nav er et ringere navigationsanlæg end R-link.

 2. Jan Aage Hansen on August 3rd, 2013 at 23:50

  Hej Carsten
  Du har været hurtigt ude med at finde hjemmesiden for Dansk Elbil Support, for den kunne næsten ikke findes i søgemaskinerne før.

  Tak fordi du har gjort mig opmærksom på forskellene på navigationerne. Jeg har beskrevet det kort under udregningerne på siden, dog uden at ændre i udregningerne.

  Jan

 3. Michael Milo Schultz on August 5th, 2013 at 08:05

  Fedt nok Jan, det var lige hvad vi manglede.
  En “no-bullshit-nede-på-jorden-webshop”,
  hvor almindelige mennesker kan være med.

 
Social links powered by Ecreative Internet Marketing