Sep 10

Så er ladestandere blevet opkøbt…….

Posted by Eric . Filed under Generel | 6 Comments

Hejsan allesammen.

Der har været lidt stille det sidste stykke tid, af den enkelte årsag, at ingen sådan rigtig har vist noget om hvordan det hele ender. Nu har jeg så lige set at netværket af ladestandere som Better Place har opført er blevet opkøbt af det tyske selskab E.On. De har åbenbart opkøbt samtlige 770 ladestander. Jeg går ud fra, at det også gælder de private ladestander, altså den jeg har stående i min carport, og som har lyst rødt i mange måneder.

http://energiwatch.dk/Energinyt/Cleantech/article5933162.ece?ref=epn

http://fdel.dk/wp-content/uploads/2013/09/Pressemeddelelse_eon.pdf

Jeg har ikke fået en henvendelse endnu, hvad der sker med hensyn til betaling og så videre, men man må gå ud fra, at de kommer med en melding til os Fluence ejer.

For mig personligt ville det være super fedt at de offentlige ladestander og min egen private igen virker. Fra politisk side sker der ikke meget. De få penge der er afsat til grønnere transport er latterlige i forhold til andre udgifter staten fortager sig. Der er afsat sølle 70 millioner over de næste 3 år til initiativer der fremmer miljøvenlig privat transport. I sammenligning køber man 30 jagerfly til en pris op mod 1 milliard – pr. styk. Der er noget skævt i prioriteringer. Der bliver snakket meget, men handlingen må man se længe efter. Afgiftsfrihed for elbiler er dog forlænget med 2 år til 2018. Og så er der jo stadigvæk fri parkering for elbiler i København, som jeg er meget glad for.

Jeg ser det i hvert fald som positivt, at et udenlandsk firma går ind og køber et ladenetværk i Denmark. Fra pålidelige kilder kan jeg så også afsløre, at E.On er interesseret i at finde den bedste løsning for kunderne, og der er allerede en dialog i gang.

En udmelding fra Renault skulle også være på trapperne, det bliver spændende hvordan de vil forholde sig til os som tidligere kunder for Better Place. Der har været meget stille, og jeg kan jo kun håbe på, at vi får en aftale, som sikrer os kunder mobilitet i fremtiden.

Men allermest glæder jeg mig til at de røde lys på ladestanderne rundomkring og i min carport bliver slukket :)

Hav’ det godt,

eric


Facebook Twitter Email

This entry was posted on Tuesday, September 10th, 2013 at 08:28 and is filed under Generel. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

6 Responses to “Så er ladestandere blevet opkøbt…….”

 1. Eric on September 10th, 2013 at 09:31

  Fra pålidelige kilder i Helsingør Kommunen hører jeg, at alle ladestandere burde være funktionsdygtige fra slutningen af måneden….der er lys for enden af tunnellen :)

  Hilsner,
  eric

 2. Kasper Beck on September 10th, 2013 at 18:52

  Hej Eric

  Det med opstart ultimo september, eller primo oktober er også hvad de E.ON skriver i den officielle pressemeddelelse, se eventuelt punkt 3 under deres fakta nederst. :-)

  http://www.eon.dk/Om-EON/Presse/

  Mange Grønne Hilsner

  Kasper Beck

 3. Michael Milo Schultz on September 12th, 2013 at 13:08

  Det er den bedste nyhed i lange tider.
  Rigtig godt for Fluence ejere men også godt for elbilen generelt.
  :-)

 4. David Hjerting on September 15th, 2013 at 21:42
 5. Eric on September 16th, 2013 at 07:33

  Hej David,

  det er fuldstændig rigtigt, at der officiel ikke er gratis parkering, men det bliver i øjeblikket håndhævet, som om der var. Jeg har selv parkeret rigtig mange gange i København og aldrig fået en bøde.

  Jeg prøver desuden altid at parkere på en elbil plads, til dels fordi jeg så signalerer, at de bliver brugt, og på den enden side er det vel fair, at nu hvor man har reserverede pladser, at man så også bruger dem, og ikke tager pladsen fra en stinkebil :)

  Mange hilsner,
  eric

 6. Kim on September 29th, 2013 at 21:01

  Hej Eric
  Det er også langt tid siden jeg har været på elbilsbølgen her på Internettet.

  Desværre blev det med en Tesla model S som taxa ikke til noget i denne her omgang, men da afgiftsfritagelse er forlænget til 31. december 2017, så næste gang jeg skal købe taxa.
  Har nemlig lige her i midten af september kommet på gangen som taxavognmand, og det blev til en Volvo V70 2,0 D3 Momentum st.car.
  Det er en lækker bil der giver meget opmærksomhed blandt kunderne, men det kunne have været lækkert med en Tesla.

  Håber snart at du Eric og alle Jer andre snart får grønt lys igen i Jeres ladestandere.

  Hilsen Kim fra Padborg

 
Social links powered by Ecreative Internet Marketing